BEFORETHEHYPE

Marketing partner

Als uw marketing partner ondersteunen we de groei van uw bedrijf. We geloven niet in marketing om de schone plaatjes of alleen om aan marketing te doen. En al zeker niet om er zelf awards mee te winnen. We willen dat u wint. Met nieuw producten, een innoverende aanpak, met een waw-gevoel, zowel buiten als binnen uw bedrijf.
Overtuigende communicatie, passend bij de eigenheid en doelstellingen van uw bedrijf, steeds ondersteunend binnen uw verkoopsproces. Zo zijn we uw externe marketing dienst die u strategisch en creatief ondersteunt, maar tevens voorziet in een kwalitatieve opvolging van de verschillende projecten en realisaties.

Als marketing partner ondersteunen we u op vier niveaus:

  • ADVIES  - over hoe u uw doelgroepen het beste kunt benaderen, hoe u met de juiste perceptie uw bedrijf in de markt zet, hoe u uw nieuwe product met impact lanceert op uw doelmarkten, hoe u het verschil maakt, hoe uw 'branding' in lijn ligt met uw identiteit en overtuigt, hoe u mits een plan de juiste acties uitstippelt. Advies is meedenken en steeds afvragen wat het beste resutaat oplevert, niet voor ons, maar voor u.
     
  • CREATIEVE CONCEPTEN - van zotte ideeën tot haalbare en passende acties, er steeds voor zorgend dat uw boodschap correct, sterk en gericht wordt overgebracht. De subtiele afstemming van een visueel concept, grafische elementen, kleuren en lijnen met pakkende een slogan en duidelijke teksten, die de offline, online en mobiele grenzen aftasten naar uw maximale impact.
  • PRODUCTIE - wij vertrekken niet met een gerichte focus dat communicatie persé online of via direct mailing moet worden gevoerd. Wij vertrekken van een wit blad en alles is mogelijk, zolang het maar uw beoogde resultaat oplevert en past binnen uw budget. Wat er ook wordt gemaakt, de account- en projectmanagers waarborgen een permanente opvolging en kwaliteitscontrole over de uitvoering door zowel onze eigen mensen als een grote groep, nauwgezet geselecteerde, externe freelancers en onderaannemers.
     
  • IMPLEMENTATIE - elk nieuw concept moet niet alleen naadloos aansluiten bij uw identiteit en eigenheid van uw bedrijf, uw potentiële klanten en beïnvloeders moeten u ook weten te vinden en bereiken. Welke acties u ook onderneemt, in functie van 'alle' stakeholders, zorg dat dit geïntegreerd verloopt: met als duidelijk doel voor ogen: directe en indirecte leads genereren tot conversie.