Creatieve website

Een website die informeert, overtuigt en leads genereert

Een website is vandaag vaak de eerste kennismaking met uw bedrijf, producten of diensten. Al is de internetaanwezigheid niet meer weg te denken uit een goede marketingmix, toch zien we nog teveel websites als een online versie van een brochure. Online handelen en denken mensen immers anders. Daarom kan het ook creatief en beter worden aangepakt.

Wij vinden dat uw website naadloos moet aanlsuiten op al uw communicatie die u met uw bedrijf de wereld instuurt. Toch moet dit tegelijkertijd ook aansluiten bij de huidige manier van internetgebruik en het surfgedrag van uw doelgroep. Een goede structuur en inhoud is dan ook de basis waarmee de webdesigner aan de slag gaat om zijn in het oogspringend webdesign te maken. Wij maken geen kopies en kiezen er doelbewust voor originele webcreaties te verzorgen, in lijn met uw identiteit en doelstellingen.

Online is die 'what's in it for me' boodschap des te belangrijker. Bezoekers scannen, snel en onbewust, en ze zijn op zoek naar een 'persoonlijke' meerwaarde die hen overtuigt om 'ja' of 'neen' te zeggen. Deel niet enkel informatie over uw bedrijf, uw producten of diensten, uw processen of locaties. Vertel en maak duidelijk wat u voor hem of haar kan betekenen, elegant verpakt in een aantrekkelijk totaalbeeld.

Om ervoor te zorgen dat u de website na oplevering kunt beheren, hebben we een eenvoudig maar sterk content management systeem (CMS) ontwikkeld. Hiermee past u teksten op de website aan en creërt u zelf nieuwe pagina's. Uw vrijheid en flexilibiteit.

Uw webcontent is cruciaal en wordt in overleg bepaald en geschreven. Omdat het internet nu eenmaal geen pagina beperkingen heeft, zoals een brochure, kunnen we steeds dieper ingaan op producten, testimonials, best pratices, bedrijfsinformatie, etc., echter steeds voor ogen houdend dat een website moet converteren en gebruiksvriendelijk moet blijven.

Zin in een creatieve website voor uw organisatie, stuur ons snel een e-mail of contacteer ons op 09-329.69.29.