Dear Magazine - Digitale nieuwsbrief

Nooit tijd om uw eigen nieuwsbrief te maken? Dan hebben wij goed nieuws voor u!

Dear Magazine is een klant-en-klaar oplossing voor uw periodieke nieuwsbrieven. Of dit nu voor de opvolging van een beurs is of om op regelmatige basis uw (potentiële) klanten op de hoogte te houden met relevante informatie, een digitale nieuwsbrief zorgt ervoor dat u top-of-mind blijft.  Het versturen van een digitale nieuwsbrief is echter iets meer dan het versturen van een zomaar een e-mail.

U weet hoe belangrijk het is om regelmatig te communiceren met uw klanten. Vergelijk het met iets zoeken op Google: de producten die bovenaan staan, scoren heel wat beter. Precies op dezelfde manier zullen uw klanten meer geneigd zijn om aan u te denken, als ze uw naam regelmatig tegenkomen. Bovendien is het bewezen dat e-mailmarketing tot 60% van de kosten van een Direct Mailing-campagne uitschakelt. Dat kan echt wel tellen.

VaaK beginnen bedrijven er aan, maar na enkele maanden valt het stil. Iemand neemt het erbij en heeft dan geen tijd. Andere belangrijke zaken gaan vaak voor... en terecht. De core business telt. Daarom zijn wij er. We spreken af hoeveel maal per jaar u een nieuwsbrief wilt versturen, wij zorgen voor die planning, we bepalen samen de topics, we doen de interviews en schrijven de artikels. We ontwerpen de nieuwsbrief, testen die en versturen dit met de beste 'engine' naar uw contacten. Tot slot rappoteren we de resultaten en kan u uw database optimaliseren. Dat is Dear Magazine. Kortom, u bent letterlijk van alle zorgen verlost.

  1. Wij creëren een design dat aansluit bij uw huisstijl en zorgen ervoor dat uw nieuwsbrief gelezen wordt
  2. Op vastgestelde tijdstippen nemen wij met u contact op om de inhoud van de volgende nieuwsbrief te bespreken
  3. Onze copywriter gaat aan de slag en schrijft korte, to-the-point artikels
  4. Indien nodig worden de teksten in meerdere talen hertaald
  5. Nadat u de teksten heeft goedgekeurd plaatsen we die in uw nieuwsbrief en ontvangt u een test
  6. In de testmail kunt u de nieuwsbrief bekijken en de linken testen, klaar voor alle platformen
  7. Ondertussen voegen we de nieuwe data (e-mailadressen) aan de verzendlijst toe en dit volgens de wettelijke spelregels
  8. Slechts na uw goedkeuring wordt de e-mailing verstuurd
  9. Een week na verzending bezorgen we u een gedetailleerde rapportering
  10. De rapportering vormt de basis voor de volgende nieuwsbrief

Interesse om meer te weten over Dear Magazine, stuur ons snel een e-mail of contacteer ons op 09-329.69.29.