Dear Sales - Concrete verkoopsondersteuning

Duurzame groei door concrete lead generation en opvolging

Iedereen weet dat meer sales leidt tot groei. Vaak wringt daar echter het schoentje. Iedereen wilt wel meer ‘gekwalificeerde’ klanten, maar de vraag is hoe dit te realiseren. Zelfs ervaren sales personen worstelen dagelijks met de vraag hoe nieuwe markten en prospecten koud te benaderen. Cold calling is voor veel mensen niet de leukste dagtaak. Laat het hen dan ook niet doen.
Dear Sales neemt dit voor u in handen. Onze taak is om uw ‘lead generator’ te zijn. Wij geven de voorzet en ontwikkelen de sales tools. U moet alleen binnen koppen.

Onze drie principes spelen hierin opnieuw een grote rol: Bekendmaken - Overtuigen - Vertrouwen.

Uw voordelen

• Op continue basis creëren we leads, afspraken en volgen die op
• Uw sales professionals worden ontlast van het minder leuke prospectiewerk
• Afspraken worden direct in uw agenda ingeboekt
• U komt voorbereid toe op uw afspraak
• U creëert een sterk salesverhaal, onderbouwd met de juiste tools
• Ten allen tijde blijft u top-of-mind
• Uw database wordt continu verrijkt

Uw sales afspraken worden geboekt en begeleid, wat zal leiden tot een hogere conversie en dus nieuwe klanten.

Voor wie

Onze Dear Sales methodiek is vooral geschikt voor KMO’s en corporate sales organisaties die hun verkoopsafdelingen willen ondersteunen, door hen te laten doen waar ze goed in zijn: verkopen. Wij zorgen voor de afspraken, het verhaal, de tools, de follow-up, uw database en mogelijks ook de coaching.

Aanbod

Dear Sales ondersteunt u dus op drie niveaus:

Bekendmaken: We brengen uw bedrijf, merk, product onder de aandacht bij de juiste contactpersonen. Dit moet leiden tot het verkrijgen van een afspraak, wat uiteraard de eerste zeer belangrijke stap is in een verkoopsproces.

Overtuigen: Een afspraak leidt slechts tot verkoop eens een aantal basiselementen op een correcte manier uitgevoerd worden. Het gaat immers niet alleen om uzelf op een sterke manier voor te stellen, wel over het detecteren en creëren van een concrete vraag.

Vertrouwen: Een blijvende opvolging van uw sales contacten is noodzakelijk om steeds onder de aandacht te blijven. Misschien is er vandaag geen concrete opdracht, maar wilt u wel de eerste zijn om gecontacteerd te worden bij een volgend project.

Het uiteindelijk doel is ‘conversie’. Van een prospect willen we samen met u een duurzame klant maken.

Meer te weten komen over concrete verkoopsondersteuning voor uw organisatie, stuur ons snel een e-mail of contacteer ons op 09-329.69.29.