E-mail handtekening

Een stijlvolle e-mail handtekening als visitekaartje

Een duidelijke e-mailhandtekening is de weerslag van uw huisstijl bij elke e-mail die u verstuurt. Mits de juiste opmaak en kwaliteit schept dit een professionele indruk en biedt het de ontvanger  de mogelijkheid uw gegevens in één oogopslag te ervaren en op te nemen.

E-mails worden in veel verschillende e-mail clients (programma's waarin de e-mail gelezen wordt) ontvangen en gelezen. Daarbij hebben we het niet alleen over de Microsoft producten (Outlook, Outlook Express of Entourage), maar ook Apple heeft een eigen manier om e-mails aan de ontvanger te laten zien. Online e-mail clients zoals Gmail en Hotmail worden ook meer en meer gebruikt en hebben eveneens een specifieke manier om de inhoud te tonen. Daarnaast neemt in sterke mate het professioneel gebruik van smartphones (Blackberry, iPhone, Android,...)  en tablets toe. Ook in deze toestellen willen we graag dat de ontvanger uw huisstijl herkent en uw gegevens kan gebruiken. 

Door de toename van al deze mogelijkheden wordt de ontwikkeling van een goede e-mailhandtekening steeds complexer. Naast de perfecte technische uitvoerbaarheid is een goed design van groot belang. Op basis van de huisstijl en de geadviseerde formulering maken we een voorstel. Een e-mailhantekening hoeft daarbij niet dezelfde informatie te bevatten als een naamkaartje. Het kan zelfs extra informatie tonen, social media connecties opnemen of onder de e-mailhandtekening kan zelfs een commerciële boodschap worden gezet en regelmatig gewijzigd.

Omdat BeforeTheHype een consistente uitstraling van de huisstijl belangrijk vindt hebben we een eenvoudige oplossing gevonden voor de e-mailhandtekening. U bezorgt ons uw logo en de noodzakelijke huisstijlelementen (indien we die niet zelf gemaakt zouden hebben), en creëren uw e-mailhandtekening. Geschikt voor de verschillende e-mailclients en met een duidelijke uitleg over hoe deze moet geïnstalleerd worden.

Meer info over de creatie van een e-mailhandtekening voor iedereen in uw bedrijf, stuur ons snel een e-mail of contacteer ons op 09-329.69.29.