Merkcreatie

Merkcreatie

Het creëren van een sterk merk is vaak de basis van toekomstig succes. De perceptie ervan kan uw doelgroep overtuigen of mogelijks afschrikken. Een fantastisch merk moet positief aanvoelen, moet verleiden, moet uw identiteit uitstralen, moet u trots laten voelen en uw klanten fier laten deel uitmaken van uw merk.
 

Dat klinkt als het summum, maar dat is waar we ook pragmatisch, onderbouwd naar streven, gekruid met een stevige portie creativiteit.

Een huisstijl met een klinkende naam en overtuigend logo creëren, doe je niet zonder de juiste basis. Een grondige analyse over waar uw bedrijf, product of dienst voor staat, in functie van uw doelgroep en de juiste positionering. Is het nu bij de geboorte van een nieuw merk of spreken over de, al dan niet noodzakelijke, rebranding van een bestaand merk, ons streefdoel is hetzelfde: u en uw klanten een laten worden met uw externe uitstraling.

Wat houdt dit allemaal in:

  • Bedenken van uw juiste naam
  • Ontwikkelen van uw passend, verleidend logo
  • Creatie van een beschrijvende tagline of scorende slogan
  • Bepalen van uw visuele basistools
  • Uitwerken van uw huisstijl, resulterend in een huisstijlgids
  • Middelen ter beschikking stellen om u, als bedrijf, er mee te laten werken

Overleg, brainstorming, proberen en aanpassen liggen aan de basis van elk succesvol merk. Wij adviseren u, in functie van onze ervaring en visie, maar samen met u willen we komen tot een wederzijds overtuigend eindresultaat, waar iedereen meer dan trots kan en moet op zijn.

Meer info over (re)branding, huisstijl en de mogelijkeden voor uw organisatie, stuur ons snel een e-mail of contacteer ons op 09-329.69.29.