(Sales) Presentaties

SmartPresentations

Iedereen maakt Powerpoint of Keynote-presentaties. Dagelijks worden er duizenden en duizenden gemaakt. Maar hoe maakt u met uw presentatie net dat verschil? Wat moet u doen om uw verhaal, uw boodschap sterker te maken dan dat van uw collega's-concurrenten. Wat zorgt ervoor dat net uw presentatie meer is dan een spiekbriefje en uw verhaal blijft hangen?

Ongetwijfeld weet u maar al te goed wat u uw prospect, klant of publiek moet vertellen. Maar kunt u hem ook verleiden en overtuigen met deze boodschap? U wilt immers een wow-effect creëren bij uw doelgroep als ze horen wat u te vertellen hebt. Toevallig weten wij nu net hoe u die wow kunt bereiken.

Uit eigen ervaring weten we dat dit geen eenvoudige opdracht. Het gaat immers om het combineren van een sterk verhaal (storyboard), de inhoud (content), de grafische look &feel (visualisation & animation) en het integreren van de juiste marketingaspecten. Binnen onze afdeling SmartPresentations slagen we er in die competenties samen te brengen tot een scorend resultaat waar u mee kan uitpakken.

Onze specialisten, in samenwerking met onze Canadese partner, zijn gewoon goed in het creëren van een PowerPoint en Keynote presentaties met een sterke boodschap en een aantrekkelijke grafiek. We kiezen deze programma’s zeer bewust, zodat u steeds de vrijheid behoudt zelf aanpassingen uit te voeren, als dat nodig mocht zijn. Dit geeft u, al dan niet aangevuld met een sterke basistemplate, een grote mate van flexibiliteit.

Uw presentatie moet een sterke indruk nalaten, volledig in lijn met uw merk, product of diensten. Het moet een resultaatgedreven verhaal zijn... en SMART.

Onze klanten zijn bedrijven, organisaties en individuele sprekers. We zijn ervan overtuigd dat we u kunnen ondersteunen om die zo belangerijke volgende visuele stap te zetten.

Kijk voor meer info en veel referenties op www.smartpresentations.be