Social Media

Doordacht gebruik van nieuwe media

Facebook is een populair medium waar we u op een zeer directe manier met uw doelgroep in aanraking kunt komen. Maar alleen een weloverwogen aanwezigheid, in lijn ligt met het bedrijf, het medium én de verwachtingen van uw doelpubliek zal succes garanderen.

Facebook, Twitter, Pintrest, Foursquare, LinkedIn, .... de keuze is groot en dus meteen ook het belang van een goed overwogen strategie. Al te vaak zien we bedrijven die blind springen op deze nieuwe media, omdat het blijkbaar in is of nu eenmaal zou moeten. Toch zou de eerste vragen moeten zijn: dienen we eigenlijk wel op social media aanwezig zijn? Vinden we onze doelgroep hier en kunnen we hen via deze media een toegevoegde waarde bieden? Hoe gaan we dit op een correcte manier op continue basis onderhouden en hoe zijn er geen betere alternatieven?

 Social media kan wel degelijk een belangrijke toegevoegde waarde tekenen, maar samen met u denken we hier heel pragmatisch over na. Pas na een positieve evaluatie zetten we een duidelijk plan op en nemen we de uitgestippelde acties. Immers, naast het grafische aspect moet vooral inhoudelijk heel wat gebeuren. De boodschap moet duidelijk zijn en een toegevoegde waarde bieden voor de volgers. En net om volgers te krijgen moet er een en ander worden opgezet. 

We denken graag met u over dit thema na, realistisch en toekomstgericht.

BeforeTheHype op Facebook en Twitter.

Meer te weten komen over social media voor uw organisatie, stuur ons snel een e-mail of contacteer ons op 09-329.69.29.