Tevredenheidsonderzoek

De weg naar tevreden klanten

De algemene tevredenheid van uw klanten bepaalt niet alleen of ze op regelmatige basis gemotiveerd bij u terugkomen, met volle interesse voor uw diensten en producten, maar bepaalt ook of ze u zouden aanbevelen bij bevriende zakenrelaties. Klanten en beïnvloeders zijn immers uw eerste amassadeurs. Hoe staan ze tegenover de kwaliteit van uw producten of de dienstverlening. En waar liggen de verbeterpunten? 

Een tevreden klant is goud waard, dat beseffen we allemaal wel. Maar vaak weten we dat niet eens of strookt de werkelijkheid niet altijd met de perceptie. Een constante monitoring begint bij een basismeeting. Op die manier kan het diensten- en productpakket beter afgestemd worden en als algemene evaluatie gebruikt worden voor de interne mensen. 

Als basis voor het tevredenheidsonderzoek starten we meestal met een online enquête. Dat zorgt namelijk voor een eenduidige manier van beantwoorden en rapporteren. Indien nodig kan een persoonlijk interview meer duidelijkheid verschaffen over de gegeven antwoorden en zorgen voor extra verdieping.

De resultaten gebruiken we voor concrete stappen naar verbetering van de klanttevredenheid en een gezamenlijk doel voor de interne medewerkers.

Meer info over het verbeteren van uw klantentevredenheid in uw organisatie, stuur ons snel een e-mail of contacteer ons op 09-329.69.29.