Belgian Chefs

Conceptontwikkeling, uitvoering, commercialisering en uitgave in eigen beheer van een boek over Belgïe aan de hand van de kerneigenschappen 'hard werken' en 'goed leven'. Business meets Gastronomy - 25 tasteful success stories.

Het boek Belgian Chefs, vertelt in vijfentwintig verhalen over het unieke merk dat we België noemen. Het project richt zich op de twee buitengewone competenties van dit kleine land en toont duidelijk aan dat wij Belgen op gebied van ondernemerschap en gastronomie niemand in de wereld hoeven laten voor gaan.

Elk verhaal heeft betrekking op een bedrijf in een specifieke sector - van diensten en innovatie tot zware industrie - en de CEO's die ze leiden. Elk verhaal van een echte Belgische KMO die bekend staan om hun uitmuntendheid in de producten die zij leveren en de manier waarop ze zaken doen. Bij elk ondernemende schets is een verhaal van een van de beste culinaire chef-koks van België. Velen zijn nu al wereldwijd bekend met een reeks van sterbeoordelingen achter hun naam. Andere zijn jonge talenten op weg naar de top. 

CHEFS brengt de beide 'chef's' samen, de 'chef d'entreprise' en de 'chef de cuisine'. Ze hebben beiden de kennis en ambitie van het samenbrengen van de juiste ingrediënten om de hoogst mogelijke kwaliteit te creëren. De interactie tussen twee creatieve leiders wordt gebruikt om een ​​unieke gastronomisch recept en een recept voor zakelijk succes te creëren. Wij presenteren u een moment van gedeelde en gepassioneerde waarden.

Zowel het concept als de volledige uitwerking (grafisch, copywriting en commercialisering) is in eigen beheer ontwikkeld. Het biedt een blik op de strategische kracht en toepasbare creativiteit van BeforeTheHype

Website: www.bechefs.be