Bourgondisch Kruis

Bourgondisch Kruis creëert op basis van rustieke bouwmaterialen een nieuwe en stijlvol interieur. De tweede generatie bedrijfsleiders wensen aan het bedrijf een uitstraling te geven die beter past bij de positionering en projecten die gerealiseerd worden. 

Om een goed zicht te krijgen op de toekomstige marktbenadering wordt een strategsch marketingplan ontwikkeld. Om de hernieuwde positionering kracht bij te zetten wordt een rebranding doorgevoerd.Een van de aspecten uit het strategsich marketingplan is om de eigen volledige creatie van een interieur (keuken, badkamer, woonkamer, hal, wijnkelder, ...) meer naar voren te schuiven. Op die manier willen we tevens de perceptie ontkrachten dat Bourgondisch Kruis louter een handelaar is in 'oude' bouwmaterialen. 

Omdat de naam verwijst naar de materialen die gebruikt worden in de interieurs en er een historische band is wordt de naam behouden. Het nieuwe logo grijpt terug naar de oervorm van een bourgondsch kruis. De kleur is sterk opvallend en krijgt op een witte achtergrond een modern uitstraling maar met een band naar het verleden. Als deel van het logo wordt 'Interieurcreatie' opgenomen wat de vernieuwde positionering kracht bij zet. De baseline in alle communicatie wordt: Stijlvol wonen en rustieke bouwmaterialen.

De communicatie wordt ondersteund door sterke fotografie van de gerealiseerde projecten.

Website: bourgondisch-kruis.be