Dumco

Door een jarenlange overname politiek waarbij de bedrijfsnaam verschillende keren werd aangepast en bijvoegingen kreeg, onstond zowel in de markt als intern onduidelijkheid. Onduidelijkheid over de naam waarmee de vertegenwoordigers de markt benaderden, maar ook in de markt een onduidelijkheid over de ware identiteit van het bedrijf.

Vanuit een strategsche bevraging waarbij zowel interne medewerkers als klanten werden betrokken adviseerde BeforeTheHype een drastische wijziging: nieuwe bedrijfsnaam en huisstijl. Doelstelling: de creatie van een eigen bedrijfsideniteit die de kracht van het verleden verenigt met de visie op de toekomst.

Met de naam DUMCO werd terug gegrepen naar het verleden. Het bedrijf dat door de grootvader van de huidige zaakvoerder werd opgericht. Een duidelijke visie gevoed door sterke bedrijfswaarden werd eerst intern en daarna aan de overige stakeholders gecommuniceeerd.

“Dumco is toeleverancier van de schoen-, lederwaren- en meubelindustrie, orthopedie en schoenreparatie. Door innovatieve ontwikkelingen en ambitieuze partnerships leveren we steeds de beste product- en servicekwaliteit aan de klanten. Door alle afdelingen heen voeren we met een grote betrokkenheid de bestelling uit en ontwikkelen we nieuwe producten. Door dit kwalitatieve proces is Dumco de enige oplossing voor zijn klanten en biedt het een dynamische werkomgeving voor zijn medewerkers.”

Bezoek de website: www.dumco.nl