Kleijngeld

Wijziging van de commerciële benadering van de markt op basis van een strategische onderzoek en -aanbevelingen met vernieuwing van de huisstijl.

Kleijngeld is een bouwbedrijf in Waalwijk (NL) die door de jaren heen verschillende bedrijfstakken ontwikkelde. Bouwen van huizen, bedrijven en projecten, onderhoud en calamiteiten bij schade en herstellingen, projecten die zelf geïnitieerd en ontwikkeld worden. Deze werden allemaal apart naar de markt gebracht en daarmee ook onduidelijkheid in de overkoepelde branding en herkenbaarheid van het bedrijf.

Vanuit een strategsiche benadering werd geconstateerd dat de naam Kleijngeld in de actieve regio sterk wordt geassocieerd met het bouwwezen. Daaruit vertrekkend werd door BeforeTheHype geadviseerd om  de verschillende bedrijfsactiviteiten onder één commerciële naam aan de markt  voor te stellen.

Om gebruik te maken van de sterke naam, en deze ook verder te versterken, werd de naam Kleijngeld voorgesteld. In het logo staan de woorden: Bouw, Onderhoud, Ontwikkeling voor de verschillende bedrijfsactiviteiten. Een handige en overzichtelijke bedrijfsmap beschrijft de verschillende activiteiten en laat mogelijkheid om een offerte en specifieke referenties toe te voegen.

Ook op de nieuwe website worden de verschillende gerealiseerde projecten volgens de nieuwe opsplitsing gerangschikt bv de restyle van de businesslounge van RKC Waalwijk

Website: www.kleijngeld.nl