Nuscience

Met een sterke ambitie om te groeien heeft Vitamex de afgelopen jaren veel overnames en uitbreidingen gerealiseerd. Om een eenduidige uitstraling te krijgen werd besloten alle activiteiten onder te brengen onder de naam Nuscience. 

Naast de overgangscommunicatie werd meteen ook de corporate- en productcommunicatie grondig onder de loep genomen. Duidelijkheid brengen in de productgroepen, sterke merken, brands, ...  Brochures, productbrochures, presentaties en website werden in een beweging mee veranderd.

Ook de interne communicatie wordt door BeforeTheHype ondersteund door de periodieke uitgave van een magazine waarin naast markt- en klanteninformatie ook de medewerkers van de verschillende vestigingen over heel de wereld aan bod komen. Redactie, copywriting en opmaak worden door de intensieve samenwerking vanuit BeforeTheHype voor rekening genomen.

De website geeft in verschillende talen een overzicht van alle producten en productgroepen die Nuscience te bieden heeft alsook de kracht en waarden waar het bedrijf voor staat komen sterk aan bod. De website kan door een sterk en eenvoudig content management systeem (CMS) door Nuscience zelf beheerd en aangepast worden. Hierdoor is de site steeds up to date en dynamisch.

Website: www.nusciencegroup.com