Showpad integratie CTF2000

Als Showpad reseller richtte BeforeTheHype voor CTF2000 een Showpad applicatie in waarmee de verkopers hun verkoopsgesprekken beter gestructureerd kunnen voorstellen. Showpad is een iPad applicatie dat is ontwikkeld door een Gents bureau. Het maakt van de iPad een eenvoudige en centraal te beheren verkoopstool.

Op basis van een analyse van het verkoopsproces en enkele gesprekken met medewerkers wordt door BeforeTheHype een structuur voorgesteld. Daarbij staat voornamelijk het verloop van het verkoopsgesprek centraal. Welke vragen worden door de verkoper gesteld aan zijn/haar gesprekspartner om tot het beste productvoorstel te komen? 

Showpad is een applicatie die bestaat uit een mappenstructuur. In elke map kan een andere map zitten of verschillende types documenten. Op die manier zitten de verschillende soorten documenten (imags, xls, pdf, ..) bij elkaar en niet verspreid over de iPad. 

Op de eerste pagina van CTF2000 kan gekozen worden om via een bepaalde sector naar een product te gaan, via de sterke merken of rechtstreeks naar de producten. Ook de producten zijn netjes onderverdeeld in productgroepen.