UV Pro

Ontwikkeling van een brandimago op basis van een specifieke eigenschap van een productgroep. Merknaam, logo, brochure, website en inhoudelijke bepaling werden nauwkeurig afgestemd op de specifieke toepassingsgebieden van de nieuwe collectie. De technische benaming en het logo ondersteunen de karakteristieken van de producten die belangrijk zijn voor de doelgroep. De sfeervolle fotografie, gebaseerd op de vier jaargetijden geven de mogelijkheden aan en behouden de mogelijkheid om de collectie werledwijd te vermarkten.

UV Pro is een specifieke collectie van het Bru Textiles uit Kontich. Het heeft de specifieke eigenschap langer bestand te zijn tegen de invloeden van zonlicht waardoor de kleuren langer behouden blijven. Na voorleggen van de eigenschappen van de productlijn werd door BeforeTheHype de naam en branding van deze collectie ontwikkeld.

Voor de prositionering van de collectie werd uitgegaan van de vier jaargetijden: Bohemian Spring, Sophisticated Summer, Authentic Autumn en Alpine Winter. Deze worden sterk fotografisch ondersteund. De naam UV Pro Outdoor Fabrics is gericht op de technische eigenschap van de collectie wat voor de doelgroep van groot belang is. Op de website wordt het actieve seizoen van de surfer als eerste getoond. Dit wordt op basis van IP adres achterhaald. Daarna kan gekozen worden voor de andere seizoenen die elk verschillende kleurreeksen omvatten.

Website: www.uv-pro.com