Website Blue Bay

Voor het Belgische kledingsmerk Blue Bay ontwikkelde BeforeTheHype een overzichtelijke en eenvoudig te beheren website waar de collecties centraal staan. Naast de collecties kunnen modellen zich aanmelden en hun eigen infopagina beheren. Op die manier maken ze kans geselecteerd te worden voor de fotografie van de volgende catalogus.

De homepagina is opgebouwd uit enkele belangrijke collectie beelden. Het nieuwsmenu kan eenvoudig opgroepen worden. De collecties worden aan de hand van de foto's, die ook in de catalogi staan, voorgesteld. Belangrijk onderdeel van de website is de oplijsting van de winkelpunten waar de kleren te koop worden aangeboden. In de oplijsting kan de potentiële klant kiezen om via de kaart of de naam van de winkel op zoek te gaan. Een filter op basis van de collecties beperkt het aantal winkels.

Blue Bay was op zoek naar een manier om voornamelijk de collecties te laten spreken. Fotografie is daarbij een belangrijk onderdeel en wordt door Blue Bay veel aandacht aan besteed. Voor de fotografie van de collecties maakt Blue Bay gebruik van modellen die zich spontaan aanbieden. Tot voorheen werd deze data op papier in mappen bijgehouden. De website voorziet nu een apart deel voor deze modellen. Zelf, of de papa of mama van het model, kan de gegevens via de site ingeven en foto's mee uploaden. Met login en paswoord kunnen ze de gegevens aanpassen. Blue Bay kan via de CMS (ExpressionEngine) een selectie maken en zo het geschikte model contacteren.

Bezoek de website: www.blue-bay.be